Zuid-Limburg, je zal er maar wonen
Wij zijn Selma en Toby Bijl, welkom op onze nieuwe fotoblog!

Wij zijn Selma (10) en Toby Bijl (7). Samen met papa Marc en mama Michelle wonen we in Simpelveld, in Zuid-Limburg. We wandelen hier veel, en genieten dan van de natuur en alle mooie uitzichten. En van de lekkere ijsjes natuurlijk! We maken graag foto’s. Dit is onze nieuwe fotoblog!


We vinden het leuk om mooie foto’s te maken. Net als papa, trouwens. Misschien hebben we het wel van hem.

Papa had het idee om onze foto’s op een fotoblog te zetten. Wij vonden dat ook wel een heel leuk idee! Dat is fijn voor onze oma’s, zodat ze makkelijk kunnen zien welke foto’s we allemaal maken.

Maar ook leuk voor onze ooms, tantes, neven, nichten, vrienden, vriendinnen… Eigenlijk een beetje voor iedereen – die het tenminste leuk vindt om hier een kijkje te komen nemen.

En voor onszelf natuurlijk; zo kunnen we over een paar jaar zien waar we allemaal geweest zijn, en welke herinneringen we daaraan hebben. Eigenlijk is het een soort dagboek, maar dan met plaatjes!

Veel plezier met kijken!

4 gedachten over “<span style='line-height:1.4em;'>Zuid-Limburg, je zal er maar wonen</span><br><span style='color:#A9A9A9;font-size:20px;font-weight:300;'>Wij zijn Selma en Toby Bijl, welkom op onze nieuwe fotoblog!</span>”

Plaats een reactie